Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Despre campanie

#ClujulMerită

Campanie de susținere a candidaturii
Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană

Cluj-Napoca este orașul din inima Transilvaniei și din inima locuitorilor săi. Clujul are locul său special în sufletul tuturor clujenilor, născuți aici sau adoptați.

Întrebați-i pe stradă, clujenii vor spune același lucru: „Clujul merită...” Totul. Merită să fie Capitală Europeană a Tineretului. Merită să fie Capitală Culturală Europeană. Este locul preferat pentru studiu, pentru muncă, pentru distracție, pentru viață.

Din acest gând s-a născut #ClujulMerită, proiectul foto gândit de o mână de entuziaști care vor să arate lumii că noi, clujenii, ne sprijinim orașul în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. În perioada următoare veți vedea oameni de toate felurile fotografiați cu pancarte prin care ne transmit mesajul lor de susținere. Băieți și fete, tineri și vârstnici, uniți de același entuziasm: să arate de ce-s mândri de Cluj.

Dacă vă întâlniți cu fotografii noștri pe stradă, luați o pancartă, scrieți-vă gândul  bun și zâmbiți!

Vreți să vă alăturați campaniei noastre? Luați o hârtie, completați #ClujulMerită și motivul în care credeți, rugați un prieten să vă facă o poză și trimiteți-ne-o!

Vom strânge toate fotografiile, le vom posta pe site-ul clujulmerita.ro și le vom arăta lumii întregi. Suntem ambițioși: vrem să găsim 15.000 de oameni care cred că, într-adevăr, #ClujulMerită. Vă invităm alături de noi în familia clujeană!

Proiectul #ClujulMerită este dezvoltat alături de Asociația Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană.

despre

ai o gașcă, ai mesaje, venim să te pozăm – fă-ți o programare!

Cheamă-ne la tine!